Небажані гості холодильної камери

• Консерви, копченості, варення. Ці продукти харчування тільки займають простір, якого нам постійно не вистачає.

• Тверді овочі (картопля, морква, цибуля) потрібно зберігати у плівці або пластиковій коробці, але ніяк не в холодильнику, де вони швидше зіпсуються.

• Дині та гарбузи від зберігання в холодильнику не стають кращими.

• Тропічні фрукти за низьких температур загнивають і виділяють шкідливі речовини. Краще прибирайте усі свої цитрусові в шафу на полиці. Не люблять цього також гранати та хурма. Ці фрукти краще загорнути в декілька шарів паперу і зберігати в сухому місці за кімнатної температури.

• Шоколад і цукерки. На їхній поверхні за низької температури виступає конденсат. Потім він висихає, а на поверхні залишаються дрібні кристали цукру, можна сказати, шоколад «сивіє». У такому вигляді його можна їсти, але він не такий смачний і гарний.

• Оливкова олія стає несмачною.

• А ще холод вбиває всі корисні властивості меду.

Все по темі: корисні поради  харчування 

Карта транспорту
Гранатова толокаГромадський бюджет
3 Липня, 2020 П’ятниця
11 Червня, 2020 Четвер
4 Червня, 2020 Четвер
29 Травня, 2020 П’ятниця
23 Квітня, 2020 Четвер
8 Квітня, 2020 Середа
7 Квітня, 2020 Вівторок
6 Квітня, 2020 Понеділок
більше новин