Які продукти не варто вживати після повторного нагрівання

Багато хто підігріває одні й ті ж страви по кілька разів і не замислюється над наслідками. Однак не всі продукти безпечні після повторного нагрівання.

Є деякі продукти, що через особливу молекулярну структуру після повторного нагрівання перетворюються на справжню отруту.

Буряк

Вміст нітратів у буряках корисний для нашого організму, але ніколи не нагрівайте буряк два або більше разів, якщо ви хочете зберегти своє здоров’я.

Картопля

Крохмаль, що міститься в картоплі, корисний для здоров’я. Але якщо його розігрівають декілька разів – він втрачає свою поживну цінність, цілющі властивості та перетворюється на отруту, яка може нашкодити всьому організму.

Яйця

Вплив високих температур на яйця може бути дуже небезпечним. Вживання варених яєць корисне. Але дуже шкідливо, якщо ви розігрієте їх наступного дня.

Курка

Куряче м’ясо смачне, але ви повинні з’їсти його відразу ж після приготування. Розігріваючи курку, ви змінюєте структуру білка. Це, у свою чергу, призводить до проблем із травленням. Курка містить більше білка, ніж червоне м’ясо. Її рекомендують вживати холодним.

Гриби

Розігріті гриби можуть негативно вплинути на ваш організм. Ліпоїди, фосфатиди й ефірні олії, які входять до складу грибів, після повторної теплової обробки роблять із них справжню отруту для серця і кишківника. Їжте гриби відразу ж після приготування. Але якщо ви хочете з’їсти їх пізніше, то ніколи не розігрівайте. Це може призвести до серйозних проблем із серцем і травною системою.

Все по темі: корисні поради  поради  харчування 

Карта депутатів
Гранатова толока
Кременчуцька толока - 2018

НЕЙМОВІРНО красиве відео!!!Кременчуцька толока - 2018

Gepostet von Я Люблю Кременчук am Mittwoch, 9. Mai 2018
Громадський бюджет
18 Жовтня, 2018 Четвер
17 Жовтня, 2018 Середа
більше новин