Від пірхунів до пустунів: містяни можуть завітати на мастер-класи від кременчуцьких підприємців

Сьогодні під час фіналу благодійної акції «Серце до серця- 2019» ПП «Шаховцова»,  етносадиба «Кучерява хата» та садиба сільського зеленого туризму «Кантрі -хауз» реалізовують спільний гастрономічний проект.

У парку культури та відпочинку «Придніпровський» професійні господині проводять майстер-класи з приготування традиційних  національних страв, а також таких, які не завжди на своїй кухні готують українські господарки.  

Під час демонстраційного показу кременчужани можуть ознайомитися з рецептурою приготування пірхунів, гилунів, пустунів, вареників щасливих із жаливою, з сиром, маком, домашнім йогуртом і сметаною, штричками з вишні.

Все по темі: кременчуцькі підприємці  майстер-класи  по приготуванню 

Карта транспорту
Гранатова толокаГромадський бюджет
3 Липня, 2020 П’ятниця
11 Червня, 2020 Четвер
4 Червня, 2020 Четвер
29 Травня, 2020 П’ятниця
23 Квітня, 2020 Четвер
8 Квітня, 2020 Середа
7 Квітня, 2020 Вівторок
6 Квітня, 2020 Понеділок
більше новин